Spring

In basisschool de Peelparel vindt u de volgende opvangvoorzieningen van Spring Kinderopvang:

Peuterspeelzaal ‘t Eierdöpke is gehuisvest in een mooie grote ruimte in basisschool De Peelparel. Dat heeft op verschillende manieren voordelen. De kinderen komen als peuter al in aanraking met de schoolkinderen en het gebouw van de basisschool. De leiding van de peuterspeelzaal heeft daarnaast regelmatig contact met de leerkrachten van de groep 1/2 waardoor de overgang van de peuter naar de basisschool in een doorgaande lijn plaatsvindt. Op dit moment zijn de openingstijden voor peuters van 2 tot 4 jaar oud: maandag- en woensdagochtendgroep: 8.45-12.00 uur.

BuitenSchoolse Opvang het Peelhonk is ook gehuisvest in De Peelparel en deelt haar ruimte met de peuterspeelzaal. De vaste pedagogisch medewerksters zorgen er met veel enthousiasme voor dat kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar op deze gezellige plek vóór schooltijd lekker binnen en buiten kunnen spelen en ontspannen! We vinden het erg belangrijk dat een kind buiten schooltijd het gevoel heeft dat het niet “op school zit” maar lekker kan ontspannen en kan spelen met andere kinderen in een veilige en sociale omgeving. De doelstelling is om een plek te creëren waar kinderen kunnen genieten van hun welverdiende vrije tijd. We zijn alleen die dagen voor BSO (VSO en NSO) open bij voldoende deelname.Op dit moment bieden wij VoorSchoolse Opvang op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 7.30 uur tot aanvang schooltijd.

De behoefte voor NaSchoolse Opvang nog te klein om op te starten. Daarom bieden wij aan om uw kind kosteloos op te halen in Helenaveen om gaan te spelen in de NSO van Neerkant (in basisschool St. Willibrordus) omdat daar meer speelkameraadjes voor uw kind aanwezig zijn. Mocht u interesse hebben om uw kind te plaatsen op de peuterspeelzaal of in de voor- of naschoolse opvang, dan kunt u op de website van Spring Kinderopvang alle informatie vinden. Of kom gerust eens een kijkje nemen, u bent welkom. Telefoonnummer van PSZ ‘t Eierdöpke is 06-21124935. Telefoonnummer van de BSO: 06-21124935. Ook ons klantteam staat u graag te woord: 088-2088303 of mail klantteam3@spring-kinderopvang.nl

Naar de website van Spring-kinderopvang